Menu Close
UA EN

Всі секрети ПРИХОВАНИХ дверей

Мода на ПРИХОВАНІ двері різко увірвалась в дизайн інтер’єрів сьогодення. Вона була продиктована, як часто це буває, законодавцями не тільки у світі фешн-індустрії, але й архітектурного дизайну – італійцями. В Італії тренд набрав популярності ще 10 років тому, а тепер дійшов і до України.

Насправді, ідея на СЕКРЕТНІ двері не нова! З’явилася вона ще до нашої ери, коли вони виконували свою пряме призначення – маскували потаємні виходи чи входи в приміщеннях елітних будинків, маєтків та палаців. Дуже часто за ними ховалися потаємні лабіринти, які вели до інших кімнат чи на двір.

Яке призначення ПОТАЄМНІ двері виконують сьогодні і чому стають такими популярними? Перш за все, ці двері завойовують дизайнерів своїм мінімалізмом та простотою. Напрямок архітектури в сторону мінімалізму, простих і прямих форм, монохромного дизайну, нестандартних рішень та розмірів призвів до повернення ідеї дверей НЕВИДИМОК в концепцію тепер вже сучасного інтер’єру.

КОНСТРУКТИВНЕ РІШЕННЯ для дверей БЕЗ ЛИШТВИ в сучасному виконанні – це коробка з алюмінієвого профілю, що вмуровується в стіну, та полотно облегшеної конструкції для зменшення навантаження на стіну та вібрації. В комплекті має входити певна кількість прихованих завіс (в залежності від висоти) та магнітний замок. Додатковою опцією є комплектація з вмонтованою в полотно ручкою, яку покривають в той самий колір що й полотно. Така конструкція забезпечує компленарність полотна зі стіною (в одному рівні). Секретні двері особливо витончено дивляться у нестандартних високих розмірах або аж до самої стелі.

З перерахованих призначень і випливають ВИДИ ОЗДОБЛЕННЯ. Найпростішим та найдешевшим варіантом полотна буде ґрунтоване. На таке полотно пізніше можна клеїти шпалери, наносити декоративну штукатурку або фарбувати самостійно. Далі по ціні йде фарбоване емаллю. В такому випадку можна замовити у колір до стіни чи, навпаки, у контрастний. Шпоновані полотна дуже популярні тому що за допомогою вставок фактури дерева можна реалізувати нестандартні дизайнерські ідеї. Набирає популярності тренд на художній підбір шпону, коли шпон спеціально розміщують в різних напрямках для створення ексклюзивного малюнку. Найдорожчими варіантами оздоблення прихованих дверей будуть рішення зі склом лакобел та дзеркалом. Білий та чорний кольори скла зараз суперактуальні. На торці такого полотна по периметру накладають алюмінієвий профіль (доступний в декількох кольорах) для додаткового захисту та дизайну.

В загальному ЦІНА таких дверей буде вище середньостатистичних міжкімнатних дверей і залежить від якості профілю та матеріалів оздоблення покриття. Споживачу варто, проаналізувавши ринок, пам’ятати: це товар-новинка преміального сегменту, тому дешеві вироби навіть із запропонованого діапазону мають викликати сумніви щодо якості як матеріалів так і довговічності.

ПРОЦЕДУРА МОНТАЖУ складається з двох етапів і повинна бути дорожчою за вартість монтажу стандартних міжкімнатних дверей. На першому, на етапі мурування стін вмонтовують в стіну алюмінієвий короб. Важливо, щоб монтаж здійснювали справжні професіонали, адже ціна помилки надто дорога. Далі майстри, які роблять ремонт, повинні акуратно обробити стики короба зі стіною. Після закінчення ремонту, відбувається другий етап монтажу – навішується та вирівнюється полотно.

Фабрика дверей «ГРАНД» пропонує ультрамодні приховані двері у різних покриттях та розмірах у фірмових салонах виробника. Ви можете ознайомитися з колекцією зараз.

Якщо ця стаття стала для Тебе корисною, поділись нею у Facebook!

ЯКІСНІ ПРИХОВАНІ ДВЕРІ від ФАБРИКИ ДВЕРЕЙ «ГРАНД»

Популярність прихованих дверей продовжує зростати і ця тенденція буде продовжуватися в 2022 році. Чому дизайне...

29.10.2021 г.
Читати

КУПИТИ НАКЛАДКИ НА ВХІДНІ ДВЕРІ в ДИЗАЙНІ МІЖКІМНАТНИХ

Фабрика дверей «ГРАНД» - виробник не тільки міжкімнатних шпонованих, фарбованих дверей, прихованих...

12.11.2020 г.
Читати

ДЕРЕВ'ЯНІ СТІНОВІ ПАНЕЛІ та РЕЙКИ ТМ ГРАНД в інтер'єрі.

Мода на дизайнерські тренди мінлива, проте існують елементи інтер'єру, які будуть модні у всі часи! До таких і...

01.09.2020 г.
Читати

УВАГА! ПРИХОВАНІ ДВЕРІ в НАЯВНОСТІ на СКЛАДІ - за 345 євро

Приховані двері монтуються у 2 етапи. На початковій стадії ремонту, коли муруються стіни, монтуються приховані...

13.03.2020 г.
Читати

Для чого РОЗСУВНА СИСТЕМА – ПЕНАЛ

Для того щоб зробити інтер’єр ексклюзивним та максимально функціональним Фабрика дверей «ГРАНД» пропонує велик...

13.03.2020 г.
Читати

Сертифіковані ПРОТИПОЖЕЖНІ ДВЕРІ ТМ «ГРАНД». ДВЕРІ ДЛЯ ГОТЕЛІВ.

По будівельним стандартам в місцях загального користування, громадських приміщеннях а, також, готелях та готел...

12.02.2020 г.
Читати

Міжкімнатні двері в кухню: «ЗА» і «ПРОТИ»

Дуже часто чуємо питання від наших клієнтів: - «Чи потрібно встановлювати двері в кухню?». Зрозуміло що є дві ...

07.03.2019 г.
Читати

Як правильно КУПИТИ РОЗСУВНУ СИСТЕМУ?

Сучасні розсувні системи та перегородки набирають все більшої популярності серед дизайнерських інноваційних рі...

11.01.2019 г.
Читати

Всі секрети ПРИХОВАНИХ дверей

Мода на ПРИХОВАНІ двері різко увірвалась в дизайн інтер’єрів сьогодення. Вона була продиктована, як часто це б...

09.08.2018 г.
Читати

Різниця між НАТУРАЛЬНИМ ШПОНОМ та ЕКОШПОНОМ

Щоб споживач не заплутався у різних видах покриттів міжкімнатних дверей, пропонуємо розібратися чим відрізняєт...

12.07.2018 г.
Читати